ДОСТАВКА и ПЛАЩАНЕ

1. Ние извършваме доставките на своите продукти чрез услугите на куриерска фирма Еконт и СПИДИ, лицензирани да извършва плащания чрез пощенски парични преводи (ППП):
Доставката се извършва по един от предложените от ЛАЙТВЕЛЛ ООД начини, избран от КЛИЕНТА (доставка чрез куриерска фирма, пощенска пратка, или вземане от офис на ЛАЙТВЕЛЛ).
Цената за доставка се заплаща на куриера или е включена на отделен ред във фактурата (при пратки за чужбина).
* цените не включват такса за наложен платеж (1,30% от стойността на наложения платеж при получаване от офис, 2,59% при доставка на адрес), в случай, че е избран този метод на разплащане, както и sms уведомяване + 0,18 лв.

2. В процеса на създаване на поръчката, трябва да посочите адрес за получаване на пратката или офис на куриерската фирма от където желае да я вземе. Ако не е посочен офис на куриерската фирма, ние изпращаме пратка до един от най-близките до вашият адрес.

3. Поръчани до 14:30 ч. налични стоки чрез Онлайн магазин www.comet.bg , се изпращат същия ден. Поръчаните след този час – на следващия работен ден. За поръчани неналични стоки се спазват сроковете, посочени в офертата.

4. ЛАЙТВЕЛЛ ООД не носи отговорност за закъснение, породено от действията на куриер или куриерска фирма.

5. В случай на забавяне на доставката по вина на ЛАЙТВЕЛЛ ООД, той се задължава да уведоми Клиента в най-кратък срок.

6. При извършване на доставката, Клиентът/Получателят оглежда доставената стока за повреди, настъпили при транспорта или други щети и предявява претенции в присъствието на куриер, или лице, доставящо пратката, като незабавно уведомява ЛАЙТВЕЛЛ ООД на тел +359 877447225 / info@led-lightwell.eu

7. При предаване на стоките, КЛИЕНТЪТ/ПОЛУЧАТЕЛЯТ,  са длъжни да подпишат придружаващите документи.

8. При посочени неверен или грешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката, ЛАЙТВЕЛЛ ООД не носи отговорност за неточно изпълнение на поръчката, вследствие на подадената невярна информация от Клиента.

9. В случай, че Клиентът не осъществи връзка за уточняване на доставката, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и ЛАЙТВЕЛЛ ООД се освобождава от задължение да достави поръчката.

10. В случай, че Клиентът откаже да приеме поръчаната стока, договорът за продажба от разстояние автоматично се прекратява и лицето, извършващо доставка я връща на ЛАЙТВЕЛЛ ООД.

11. Рискът от загуба или повреда на стоката, преминава от ЛАЙТВЕЛЛ ООД върху Клиента в момента, в който той или посочено от него лице приеме стоката.

Share This