Предимства в използването на LED табла и екрани

LED течащ текст (LED табло) – това е вид динамична външна реклама, която привлича повече внимание на аудиторията, отколкото статична. На тази табела можете да поставите много голямо количество информация, отнемащо доста малко пространство.

LED екрани са единственото в момента налично видео оборудване, което може да показва вашата информация в голям формат и при всякакъв вид осветление, както на открито, така и на закрито.

При производството на екрани се използват свръх ярки светодиоди от водещи производители, които заедно с високо технологичен процес дават възможност за получаване на екрани, с възможност за извеждане на безпрецендентни изображения по качество, яркост и цвят.

LED табла и екрани от LIGHTWELL – преди всичко са възможност за динамична реклама. Дори ако информацията е текст, много е по-лесно да се обърне вниманието на нея, ако тя постоянно се променя. Погледът на човека неволно се забавя на надписите и той ще види няколко реклами.

Съвременните предприемачи, които са в крак с времето, по различен начин изпозват течащ текст:

Като заместител на обикновената табела. Светодиодната табела винаги е видима – през деня и през нощта. В същото време е много по-евтина от обикновената светлинна табела и също така изразходва по-малко енергия. Тук можете да излъчвате не само името на магазина и сферата на продукцията му, но и разнообразна информация – например, за промоции или актуализация на продукти.

Като допълнителна табела. Ако вече имате обикновена, дори и да е голяма и ярка табела – все още ще ви е необходим led течащ текст. В края на краищата можете да изведете нова информация тук – и това ще бъде елегантно решение, което ще замени печатни листове, залепени на стъклото.

Освен това, ако трябва бързо да разкажете нещо на минувачите – led табло ще бъде отличен импровизиран знак. Например надписът „пазете се от колата“ ще изглежда перфектно на LED линията и ще ви помогне да повишите личния си престиж.

На LED таблото в много модели може да се показват и прости движещи се изображения. Те може да изглеждат обикновени, но всъщност дори и една скачаща усмивка е голям бонус за привличането на внимание на нови клиенти. И колкото по-модерно е светодиодното устройство, толкова повече има такива възможности.

LED бягащи редове като рекламен носител вече са доказали своята ефективност, но ако по някаква причина не искате да купите табела, можете да я вземете под наем.

Share This