Пет предимства на светодиодните табла:

N

1. Практичност

Възможност за работа в широк температурен диапазон от – 40 до +45 (клас на защита – IP54)
N

2. Простота на управление

Показаната на таблото информация, може да сменяте самостоятелно
N

3. Икономичност

Незначителна консумация на енергия за един модул – 25 Вт, при средна – 10 Вт
N

4. Ергономичност

Размер на 1 модул – 32х16 см, при дебелина на корпуса от общо 9 см
N

5. Цена

Цена и индивидуален избор на размери и типове LED модули

LED екрани (табло, преминаващ текст)

Светодиодните панели с преминаващи текстове представляват динамично електронно табло, което отразява информацията съгласно предварително зададена програма. Освен текста, на електронното табло могат да се възпроизвеждат още: час и дата (стандартна опция), образи (стандартна опция), анимация (стандартна опция), видео материали (за пълноцветни табла),  актуална температура на въздуха (допълнителна опция).

Много важно е:

 • лесно се програмира – (можете когато пожелаете да смените текста от таблото и да добавите нов на неговото място);
 • не е необходим компютър за работата на дисплея;
 • лесен за монтаж – (можете да го поставите където си пожелаете, той е лек и единствено се нуждае от захранване и разбира се да е на атрактивно място, така че да бие на очи!);
 • ярка светлина.

Типове LED екрани в зависимост от излъчваните цветове:

 • едноцветен (червен, зелен, бял, жълт, син);
 • двуцветен (комбинации червено-зелено, червено-синьо и др.);
 • цветен (пълноцветен, RGB).

 

Поддържани формати на възпроизвеждане:

 • текст (с налагане на различни анимации);
 • изображения (jpg, png);
 • анимация (gif);
 • видео (avi, mp4, mov).

Електронното табло представлява сборна конструкция от светодиодни модули. Стандартни размери на модулите: 320мм х 160мм, 256мм х 256мм, 160мм х 160мм (ДхВ).

В зависимост от размерите на модулите съществуват стандартни размери на шрифта на преминаващия текст, електронните табла, видео екраните (960мм х 320мм, 1280мм х 160мм, 1280мм х 320мм и т.н.). Най-широко разпространеният стандартен размер на модула е 320мм х 160мм. Размерът на таблото се изчислява по следния начин: броя на модулите х размер на модула + дебелина на корпуса (4см).

Други характеристики на LED екраните

Цвят Red, Green, Blue, Yellow, White, R1G1, RGB
Стъпка на пикселите 10 mm (P10), 8 mm (P8), 5 mm (P5), 3 mm (P3), 1,25 mm (P1,25)
Конфигурация на пикселите DIP, SMD
Размери на модула ШхВ (мм) 320х160, 256х128, 320х320
Плътност на пикселите на м2 от 10000
Максимален зрителен ъгъл (°) от 110(h)x70(v)
Яркост на екрана (Кд/м2) > 4500
Консумация на енергия на екрана (Вт/ч) от 50
Температурен диапазон на  работа (°) – 40С +45 С
Степен на защита от външна среда IP54
Експлоатационен срок на светодиодите (ч) 100000 (10 – 11 години)
Управление USB, Lan, WiFi

Особености  на контрол и управление

Възпроизвежданата като „преминаващ текст“ информация се задава и настройва с помощта на специализиран софтуер, който се предлага с оборудването, и се представя на екран с помощта:

 1. Usb-флашки.
 2. Lan-връзка (кабел UTP 4х2х0,52).
 3. Wi-Fi- безжична връзка.

Условия за експлоатация и гаранция

Работим с всички области в България и страните от ЕС. Предлагаме широкообхватна партньорска програма.

Срок  за изготвяне на светодиодни панели с преминаващи текстове с  размери  до 1 м²: от 1 ден. Точните срокове за производство и доставка можете да уточните като се свържете с  нашите мениджъри.

Гаранция на нашите продукти – 1 година.

Повече информации за условията за работа, начините на плащане и доставка, може да получите на страницата с информация за доставка и плащане.

Предимства в използването на LED табла и екрани

LED течащ текст (LED табло) – това е вид динамична външна реклама, която привлича повече внимание на аудиторията, отколкото статична. На тази табела можете да поставите много голямо количество информация, отнемащо доста малко пространство.

LED екрани са единственото в момента налично видео оборудване, което може да показва вашата информация в голям формат и при всякакъв вид осветление, както на открито, така и на закрито.

При производството на екрани се използват свръх ярки светодиоди от водещи производители, които заедно с високо технологичен процес дават възможност за получаване на екрани, с възможност за извеждане на безпрецендентни изображения по качество, яркост и цвят.

LED табла и екрани от LIGHTWELL – преди всичко са възможност за динамична реклама. Дори ако информацията е текст, много е по-лесно да се обърне вниманието на нея, ако тя постоянно се променя. Погледът на човека неволно се забавя на надписите и той ще види няколко реклами.

Съвременните предприемачи, които са в крак с времето, по различен начин изпозват течащ текст:

Като заместител на обикновената табела. Светодиодната табела винаги е видима – през деня и през нощта. В същото време е много по-евтина от обикновената светлинна табела и също така изразходва по-малко енергия. Тук можете да излъчвате не само името на магазина и сферата на продукцията му, но и разнообразна информация – например, за промоции или актуализация на продукти.

Като допълнителна табела. Ако вече имате обикновена, дори и да е голяма и ярка табела – все още ще ви е необходим led течащ текст. В края на краищата можете да изведете нова информация тук – и това ще бъде елегантно решение, което ще замени печатни листове, залепени на стъклото.
Освен това, ако трябва бързо да разкажете нещо на минувачите – led табло ще бъде отличен импровизиран знак. Например надписът „пазете се от колата“ ще изглежда перфектно на LED линията и ще ви помогне да повишите личния си престиж.

На LED таблото в много модели може да се показват и прости движещи се изображения. Те може да изглеждат обикновени, но всъщност дори и една скачаща усмивка е голям бонус за привличането на внимание на нови клиенти. И колкото по-модерно е светодиодното устройство, толкова повече има такива възможности.

LED бягащи редове като рекламен носител вече са доказали своята ефективност, но ако по някаква причина не искате да купите табела, можете да я вземете под наем.

Share This