СВЕТОДИОДНИ ТАБЛА ЗА ТРАНСПОРТ

Информационното табло за обществен транспорт е предназначено за информирането на пътници за маршрута и спирките. Също така това оборудване, ако е допълнително осигурено с часовник и сензор за температура, може да покаже и друга полезна информация: текущо време и дата, метеорологични данни, валутни курсове, последни новини, рекламни съобщения. Тези конструкции се използват в автобуси, тролейбуси, трамваи, таксита.

Лед табела за транспорт 32x16, P10V6464t

Светодиодните табла «течащ текст» LED  за камиони и автомобили показват реклами, обяви, цени, информация за компанията и нейните контакти, както и други съобщения. Такива табла, когато са поставени на гърба, могат да дублират светлините на колата.

Всички табла за транспорт са направени с повишена защита от вибрации и влага, адаптирани за захранване от бордовата мрежа на автомобила и могат да бъдат допълнени с кабелен или безжичен контролен панел за избор на показваното съобщение. Информацията за изтегляне се прави от компютър, карта с памет, или дистанционно, чрез Wi-Fi или Bluethooth. Софтуерът ви позволява да зададете съдържанието и нужната честота на демонстрация на контента.

Оборудването е изключително надеждно и светодиодите осигуряват ниска консумация на енергия. Размерите, цветът на екрана и височината на знаците могат да бъдат най-различни.

Форма за контакт

Share This